VIDEO FOTO Pregătirile pentru Summit sunt în toi – Se montează corturile, iar parcările din Huet și Piața Mică sunt închise

0 896

Au început pregătirile pentru Summit-ul UE ce va avea loc la Sibiu în data de 9 mai. Luni, mai multe camioane au luat cu asalt Piața Mică. De astăzi, corturile utilizate de jurnaliștii și traducătorii prezenți la eveniment încep să fie instalate și, tot de azi, parcările din Piața Huet și Piața Mică se vor închide.

Pentru a permite desfășurarea lucrărilor de montaj este necesară închiderea parcărilor din Piața Mică și Piața Huet începând de luni, 15 aprilie. Acestea vor rămâne închise până în data de 16 mai, când corturile vor fi demontate. pregatiri summit 6Sibienii sunt rugați ca, în această perioadă să se reorienteze către alte parcări, cum ar fie cele zonale sau cele de pe aliniamentele stradale.

În cazul sibienilor, persoane fizice și juridice (inclusiv instituții) care dețin abonamente pentru parcările din Piața Mică și Piața Huet, precizăm că acestea vor fi valabile pentru orice altă parcare publică stradală cu plată din Sibiu gestionată de administrația locală, cu excepția parcărilor zonale Cazarma 90 și Parcarea Teatrului, în care acccesul este reglementat prin bariere și taxe speciale. pregatiri summit 1În ceea ce privește magazinele și unitățile de alimentație publică din cele două piețe, începând din 8 aprilie accesul în Piața Mică și Piața Huet pentru aprovizionare va fi permis zilnic, între orele 5 și 9 dimineața.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.