pod casa
FOTO arhivă

Un tânăr de 22 de ani din Arpașu de Jos a fost prins în podul casei unui localnic. Se pare că acesta mai furase bani, în trecut, din locuința respectivă, însă, de această dată, a fost prins la timp.

„La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 10,30, un bărbat a sesizat polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos în legătură cu faptul că, în podul casei sale din localitatea Arpașu de Jos, se află un bărbat necunoscut. Intervenția polițiștilor a fost rapidă, cu această ocazie fiind identificat un bărbat în vârstă de 22 de ani, din aceeași localitate, care ar fi pătruns prin efracție în locuința respectivă cu intenția de a sustrage bunuri”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul ar fi sustras bunuri din același imobil, în perioada ianuarie – februarie a.c., când ar fi pătruns în imobil de două ori plecând cu 1.100 de lei, 100 de euro, încălțăminte și documentele de identitate ale persoanei vătămate, bunurile fiind recuperate în cursul zilei de ieri.

În consecință, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând a stabili și documenta întreaga activitate infracțională a persoanei în cauză.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu