VIDEO CSU Sibiu luptă cu Dinamo pentru finala Cupei României – Fleșeriu este optimist

613

CSU Sibiu își joacă, miercuri, șansa pentru accederea în finala Cupei României. Baschetbaliștii sibieni vor întâlni pe cei de la Dinamo Știința București, în semifinalele Cupei, urmând ca echipa câștigătoare să joace finala pentru trofeul pus în joc joi.

Final Four-ul României debutează miercuri, la Cluj, iar galben-albaștrii vor juca partida inaugurală a semifinalelor, cu Dinamo Știința București, de la ora 17:00. Chiar dacă elevii lui Dan Fleșeriu par a fi favoriți în confruntarea cu Dinamo, antrenorul principal își avertizează jucătorii să abordeze cu maximă seriozitate partida.
”Începe seria meciurilor decisive, care te pot elimina din competiție, de data aceasta cele din Cupa României. Jucăm cu Dinamo, un meci extrem de important, pe care trebuie să îl abordăm cu foarte mare seriozitate. Evident că suntem favoriți, presiunea e pe noi. Ne dorim extrem de mult să facem nu doar o victorie, ci și un meci foarte bun. Ne-am pregătit în ultimele două săptămâni pentru asta și să sperăm că la ora meciului toată lumea va fi aptă și cu maximă energie, în așa fel încât să reușim o victorie”, a spus Dan Fleșeriu, înaintea partidei din semifinale.

?Mâine, de la ?, jucăm cu Dinamo Știința București, meciul din Semifinalele ? României! ?Iată ce a declarat antrenorul principal, Dan Fleșeriu, despre partida de miercuri!#haicsu #TotiPentruUnul1PentruToti #FF19CJ

Publicată de BC CSU Sibiu pe Marţi, 16 aprilie 2019

În urma confruntării, echipa câștigătoare va fi finalistă, urmând să se dueleze joi, de la 19:30, pentru trofeul Cupei României, cu echipa care va învinge în a doua semifinală, cea dintre CSM CSU Oradea și U-BT Cluj Napoca.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi