csu sibiu echipa
FOTO - CSU Sibiu / Ana Maria Matusoiu

Cea mai mare revistă din lume a fost vândută, până acum, în două serii de către fanii sibieni. Cea de-a treia serie a revistei de colecţie „CSU Fans Magazin”, tipărită la dimensiune de record mondial, 1,6 mp, va fi scoasă la vânzare miercuri, 17 aprilie, la ora 20:00, pe pagina de Facebook CSU Fans Sibiu.

Revistele se vor vinde în sistemul primul venit, primul servit, astfel că cele mai rapide 10 persoane care vor fi online pe pagina de Facebook a fanilor sibieni, vor intra în posesia revistelor. sold out

„CSU Fans Magazin”, singura revistă de baschet din România, care a intrat în al 13-lea an de existență, sărbătorește numărul 200 cu o ediție specială, ce va măsura nu mai puțin de 1,6 mp și 28 de pagini. Proiectul este realizat de Asociația „Al 6-lea jucător” și are ca dublu scop marcarea numărului aniversar al revistei și strângerea de fonduri pentru realizarea unei statui dedicată legendei baschetului sibian, Elemer Tordai.

Sold-out în doar 6 minute
Proiectul care îi va duce pe fanii sibieni pentru a doua oară în Cartea Recordurilor este extrem de apreciat de către iubitorii baschetului și nu numai, astfel că 40 de exemplare au fost deja vândute. Primele 20 de reviste din numărul 200 s-au vândut, pe 4 aprilie, ca pâinea caldă, suporterii epuizându-le în doar 6 minute! Pe 11 aprilie, alte exemplare au fost scoase la vânzare de către fanii sibieni, acestea fiind cumpărate la prețul de 100 lei bucata. Cei care încă nu au apucat să își achiziționeze revista dar doresc să o aibă acasă sau să o doneze, nu trebuie să rateze șansa de miercuri, când organizatorii recordului mondial se pregătesc să scoată la vânzare a 3-a serie, pe pagina de Facebook CSU Fans, începând cu ora 20:00. De data aceasta vor fi vândute doar 10 exemplare, în fiecare săptămână scăzând numărul de exemplare scoase la vânzare, și prețul acestora schimbându-se de la o săptămână la alta. Cele 10 reviste “CSU Fans Magazin” tipărite la dimensiune de record mondial vor fi oferite primelor zece persoane care spun în comentariile de la postare, imediat după orele 20:00, că vor să o cumpere.

„Ne bucurăm că revista are un asemenea succes. Nu doar că oamenii au răspuns pozitiv ideii noastre, ci îi vedem și nerăbdători să aibă revista în posesia lor, astfel că primele 40 de exemplare au fost deja vândute. Prima serie s-a vândut într-un timp record de doar 6 minute și nici cea de-a doua nu a rezistat mult. Pregătim și a treia serie, care, atenție, va conține doar 10 exemplare, deoarece numărul revistelor tipărite la dimensiune de record mondial este limitat și săptămânal vor fi scoase la vânzare doar câteva bucăţi, numărul acestora scăzând de la o săptămână la alta. Cei care doresc să aibă revista acasă sau să o doneze, trebuie să fie atenți la ora 20:00, deoarece mergem pe sistemul primul venit, primul servit”, a declarat Claudiu Hila, președintele Asociației „Al 6-lea Jucător”.

Reviste de colecție, cu autograf
Revista de record mondial „CSU Fans Magazin” va fi tipărită și în format standard, aşa cum a apărut ea în ultimii 13 ani, într-un tiraj de 1500 de exemplare, iar mai multe dintre acestea vor avea autografe ale unor sportivi renumiți din România, dar și din baschetul internațional. Aceste reviste cu autograf vor fi fi scoase la licitație, într-un format de colecţie, înrămate, cu scopul obținerii de fonduri pentru realizarea statuii lui Elemer Tordai.
Ambasadorul recordului mondial este fostul mare baschetbalist român Virgil Stănescu, căpitan al echipei naționale și de cinci ori cel mai bun jucător al României. Proiectul este susținut și de jurnalistul Dragoș Pătraru, care semnează editorialul din acest număr special al revistei „CSU Fans Magazin”. Revista prin care se doreste stabilirea unui nou record mondial este tipărită de World Wide Print SRL, o companie de tipărituri de mari dimensiuni din Cluj-Napoca, specializată în tipărirea de bannere, autocolante, afișe de mari dimensiuni etc.
Acest record le este dedicat celor doi suporteri de marcă ai BC CSU Sibiu care, din păcate, nu se mai află printre noi – Radu Mușoaie, fostul redactor șef al revistei “CSU Fans Magazin” și Ilie Mitea, ambii fiind unii dintre cei mai mari susținători ai culorilor galben-albastre.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu