VIDEO – Veste proastă pentru ”mafia” taximetriștilor de la Aeroportul Sibiu – ”Îi vom distruge”

0 2.091

Președinta Consiliului Județean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean, spune că a găsit o soluție care să distrugă mafia taximetriștilor care au pus stăpânire pe Aeroportul Internațional Sibiu. Parcarea din fața aeroportului sibian va fi modificată în așa fel încât toți clienții să fie mulțumiți.

Se schimbă parcarea, ca să dispară taximetriștii nedoriți de clienți

Daniela Cîmpean a explicat că deja Aeroportul Internațional din Sibiu a început procedura de achiziție, pentru o nouă amenajare a parcării, locul de unde pasagerii speră să găsească rapid și la prețuri cât mai convenabile un taximetru care să-i ducă la destinație. „Aeroportul are scoasă în achiziție o amenajare a parcării. Acest lucru va rezolva inclusiv mafia taximetriștilor cum ați denumit-o dumneavoastră, prin reorganizarea acestei parcări. Sunt prevăzute măsuri pentru a rezolva această situație. Am sesizat acest lucru și tocmai de aceea se fac aceste modificări în structura parcării”, a declarat preşedinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, azi, într-o conferinţă de presă.

Conferință de presă – Se prezintă bugetul județului Sibiu pentru 2019. Citește stirile zilei pe www.oradesibiu.ro www.orademedias.ro și www.oradeselimbar.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Miercuri, 17 aprilie 2019

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...