hand made

„Bazarul de fapte bune” așteaptă toți sibienii la Sala Transilvania, sâmbăta aceasta, în cadrul Pieței Volante pentru a cumpăra cele mai frumoase produse hand-made, dar și pentru a gusta din prăjiturile și dulciurile aduse de comercianți.

Mai multe ONG-uri din Sibiu au îmbrățișat cu drag proverbul românesc care spune că „unde-s mulți, puterea crește”. În acest sens, aceștia se adună sâmbătă, 20 aprilie, la Sala Transilvania pentru a luat parte la un nou bazar dedicat faptelor bune.

„Faptele bune” și-au găsit locul la Sala Transilvania, întrucat organizatorii își propun să transforme acest gen de eveniment într-unul lunar pe perioada sezonului cald.

Sambăta aceasta vor fi prezente urmatoarele organizatii: Asociatia Diakoniewerk, Asociatia Tonal, Crucea Rosie Sibiu, Sus Inima Sibiu, Asociatia Animal Life Sibiu, Fundatia Un Copil O Speranta și Centrul de zi Casa Deschisa al Bisericii Evanghelice Sibiu. afis bazar

Fondurile obținute din vânzarea produselor (decorațiuni, accesorii diverse, prăjituri) vor permite organizațiilor să își desfășoare în continuare activitatea: fie că este vorba despre ajutor pentru copiii cu tulburări din spectrul autist, ajutor pentru familiile defavorizate sau ajutor pentru animale. Mai multe informații despre activitățile lor puteți obține de pe site-urile proprii sau direct în timpul bazarului de la reprezentanții organizațiilor.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns