dracula horse cai

Sibienii se pot distra în acest an la cea de-a doua ediție a „Dracula Horse Festival”, care va avea loc la Domeniul Dracula Danes, în apropiere de Sighișoara. Evenimentul se va desfășura în perioada 28-29 septembrie.

„La prima ediție Dracula Horse Festival am avut parte de multe momente de bucurie și o atmosferă de poveste, cine-și mai amintește? Și asta pentru că Dracula Horse Festival reprezintă un alt fel de festival, un festival care reușește să ne transpună pentru câteva zile într-o altă lume, o lume mai mai clasică, la granița dintre rustic și medieval. Timp de două zile am fost cu toții parte dintr-o frumoasă poveste în care caii cu eleganța, rafinamentul și frumusețea lor au fost personajele principale”, spun organizatorii.

Pe cei prezenți la îi așteaptă două zile de festival, în care rusticul și natura se îmbină perfect cu activitățile, cu momentele artistice special pregătite și, bineînțeles, cu spectacolele ecvestre.
Pentru anul acesta organizatorii promit și mai multe momente speciale, iar în comparație cu ediția de anul trecut, ediția de anul acesta va avea mult mai multe momente artistice. Două zile în care cei prezenți la domeniu se vor putea bucura de spectacole ecvestre și show-uri de acrobatică, demonstrații de dresaj și multe alte activități, de la ateliere de potcovit până la cinema în aer liber sau workshop-uri pentru pasionații de echitație.

Biletele pentru festival au fost puse deja în vânzare și până în data de 26 aprilie sunt la prețul de early bird. Acestea se găsesc fizic la Domeniul Dracula Daneș și online pe siteul entertix.ro.

Dracula Horse Festival se anunță a fi o experiență de festival rar întâlnită datorită activităților diverse și locației speciale. Domeniului Dracula Daneș i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei. Magia locului, artiștii prezenți la eveniment, spectacolele de acrobatică ecvestră, frumusețea caiilor sau peisajele zonei par a fi numai câteva din ingredientele principale pentru o nouă experiență de festival.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu