Donație pentru elevii de la Goga care au inventat un sistem de economisire a energiei

0 164

Cei trei elevi de la Colegiul Octavian Goga care au inventat un sistem cu infraroșu pentru economisirea energiei s-au calificat la Olimpiada Geniilor din Statele Unite. Pentru a ajunge acolo însă au nevoie de bani. Filiala sibiană a Asociației comunelor din România a decis să le doneze elevilor 4.000 de lei. 

Cei trei elevi au reușit să uimească prin invenția lor. /mai au nevoie de susținere financiară pentru a putea ajunge în Statele Unite

”În urma discuților purtate de către membrii Filialei Județene Sibiu a ACoR , s-a decis sprijinirea elevilor olimpici de la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, în vederea acoperirii costurilor necesare participării echipei formată din: Marpozan Daniel, Muntean Codrin, Rădac Alexandru, elevi în clasa a X-a I și profesor coordonator Ileșan Florentina-Daniela la Competiția Internațională Olimpiada geniilor- Genius Olympiad – organizată de Oswego State University of New York, în Oswego, New York, în perioada 17-22 iunie 2019.
Contribuția Filialei Județene Sibiu a ACoR este în valoare de 4000 lei și a fost donată elevilor sus menționați de către președintele Filialei Județene Sibiu a ACoR, domnul Valentin Dumitru Ioan IVAN, în data de 18.04.2019.
Pe această cale Filiala Județeană Sibiu a ACoR invită atât autoritățile publice, cât și persoanele juridice din Județul Sibiu, să susțină performanța acestor elevi care ne fac cinste. ”, transmit reprezentanții ACoR.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.