FOTO Mașină de poliție pe platforma unui utilaj de ridicări auto la Sibiu – Ce s-a întâmplat de fapt

0 1.085

Zece mașini de poliție au fost puse pe platformele utilajelor de la ridicări auto din Sibiu. Sibienii s-au amuzat copios să vadă că și oamenii legii „calcă” strâmb câteodată și au postat imagini pe rețelele de socializare. Adevărul a fost totuși altul: autoturismele erau ridicate nu fiindcă șoferii lor au încălcat legea, ci pentru că erau duse la casat.

Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu, Primaria a acordat ajutor Poliției, punând la dispoziție utilaje de ridicări auto, pentru a putea fi transportate mai multe mașini în vederea casării.

info ridicari auto sibiu
FOTO: INFO Ridicări Auto SIBIU

În total, zece mașini de poliție au fost ridicate. Sibienii nu au ezitat să le fotografieze și să le posteze pe rețelele de socializare. Unii au crezut că mașinile s-au stricat și au fost ridicate „ca să nu mai plătească poliția platformă”, iar alții s-au gândit că oamenii legii au parcat pe unde nu trebuie.

„La toți ne vine vremea, iar la „pensie” o mână de ajutor e mereu binevenită. Mulțumim pe această cale Primăriei Municipiului Sibiu că ne acordă sprijin pentru a transporta zece autospeciale disponibilizate în vederea casării. P.s. Ne pare rău ca vă anulăm cu această imagine șansa unei postări virale. #autospecialelapensie”, a scris Poliția Sibiu pe facebook.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.