Sibian săltat de mascați după ce a înșelat mai multe firme din Suceava

0 1.812

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Suceava au descins, joi, în cadrul unei percheziții domiciliare, în Sibiu. Un sibian a fost ridicat de mascați și dus la secție fiind acuzat că a înșelat mai multe firme.

Sibianul, pe numele de Ștefan Șeican, în vârstă de 32 de ani, a fost ridicat pentru audieri și apoi reținut pentru o perioadă de 24 de ore, în arestul poliției sucevene, notează monitorulsv.ro.
Acesta este cauzat că în perioada 17.10.2018 – 13.02.2019, atribuindu-și nume și calități false la diverse societăți comerciale din țară, folosind mai multe numere de telefon, adrese de e-mail, conturi bancare și întocmind în fals și folosind facturi fiscale, ar fi indus și menținut în eroare 6 persoane vătămate cu scopul de a obține foloase patrimoniale injuste, întocmind în fals și folosind 4 facturi fiscale, documente trimise pe e-mail pentru a induce în eroare patru persoane vătămate și a determina beneficiarii transporturilor de mărfuri să achite sume de bani în conturi la care suspectul avea acces.
Prejudiciul calculat până acum în acest caz a fost stabilit la 82.000 lei.
În cadrul perchezițiilor au fost ridicate sisteme informatice, telefoane mobile, cartele, carduri bancare, înscrisuri cu valoare probatorie în cauză, precum și suma de 2500 euro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.