vreme soare primavara
FOTO arhivă

Vremea se anunță capricioasă în primele zile ale Săptămânii Patimilor. De miercuri însă, începe să se încălzească în toată țara. Pe final de săptămână, vom avea și temperaturi de vară, de până la 25 de grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, vremea se va schimba brusc în cursul acestei săptămâni. Dacă în primele zile vom avea ploi și temperaturi relativ scăzute, de miercui se face din nou cald.

Luni, norii vor fi prezenţi în cea mai mare parte a ţării, notează Digi24. Ploile vor apărea la început în zonele nord-vestice şi centrale, iar după lăsarea nopţii, în cele vestice, sud-vestice şi centrale. Vor fi averse însoţite de tunete şi fulgere. Izolat, se vor aduna cantităţi de apă de 15-20 l/mp. La altitudini mari va ninge. Vântul va avea viteze mari pe creste şi în sudul Banatului, iar rafalele vor depăşi 75 km/h.

Fenomenele vor continua şi marți în aceleaşi zone, dar de miercuri, vremea se va linişti peste tot. Câţiva stropi de ploaie vor mai cădea doar prin nord şi nord-vest. În rest, mult soare şi temperaturi tot mai ridicate.

Joi, se va depăşi pragul unei zile de vară, adică 25 de grade Celsius, în special în jumătatea de vest a ţării. Pe final de săptămână temperaturile se mențin ridicate.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns