FOTO „Dumbrava minunată”, primul spectacol din luna mai de la „Gong”

0 1.051

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă la începutul lunii mai spectacolul „Dumbrava minunată” după Mihail Sadoveanu. Cele trei reprezentații vor avea loc sâmbătă, 4 mai, de la orele 11:00 și 18:00 și, respectiv, duminică, 5 mai, de la ora 11:00.

Una dintre cele mai emoționante povești din literatura românească prinde viață într-o adaptare ce aduce tribut teatrului clasic cu păpuși. „Dumbrava minunată” după Mihail Sadoveanu, în regia lui Gabriel Apostol, este un manifest pentru prietenie și încredere în sine. Umilită de mama sa vitregă, Lizuca fuge de acasă alături de cel mai bun prieten al ei, cățelul Patrocle. Drumul spre casa bunicilor se transformă într-o călătorie fantastică unde plantele și animalele vorbesc, iar în final fetița ajunge sub ocrotirea bunicilor. „Dumbrava minunată” este povestea plină de curaj a Lizucăi, o fetiță de 6 ani. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani. foto printesele spion paul baila 23

Agenda de spectacole a lunii mai deschide cortina spre o lume fantastică, cu un imaginar fabulos, în care cei mici descoperă că munca în echipă și grija față de ceilalți vor învinge mereu în lupta cu forțele răului. Printre spectacolele programate în luna mai, la Teatrul „Gong” din Sibiu, se mai numără și Prințesele Spion (sâmbătă, 11 mai, de la orele 11:00 și 18:00/ duminică, 12 mai, ora 11:00), Hansel și Gretel (sâmbătă, 18 mai, de la orele 11:00 și 18:00/ duminică, 19 mai, de la ora 11:00) sau Micii Detectivi (sâmbătă, 25 mai, de la orele 11:00 și 18:00/ duminică, 26 mai, de la ora 11:00). Spectacolul în limba germană al lunii mai este o adaptare muzicală după povestirea „Ridichea Uriașă” – Das Riesenradieschen (joi, 30 mai, ora 18:30). Toate spectacolele vor fi prezentate și în matineu, în timpul săptămânii, în regim organizat pentru grădinițe și școli. foto micii detectivi alina greavu 12

Ca o tradiție în programul de evenimente, atelierele de creație coordonate de Aurelia Călinescu și Diana Ribana îi invită pe cei mici în culisele teatrului, în fiecare sâmbătă, de la orele 10:00 și 12:00. Cei care vor să își dezvolte nu doar creativitatea, dar și abilitățile de comunicare în limba germană, Sandi Rusu – Costea a pregătit două ateliere speciale joi, în datele de 23 și 30 mai, de la orele 17:00. Pentru mai multe detalii despre programul de evenimente al teatrului, puteți consulta teatrulgong.ro.

Accesul publicului la oricare din evenimentele teatrului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.