FOTO – Sistem de supraveghere video cu peste 60 de camere la Șelimbăr – Este ultra performant

0 1.232

Administrația locală din Șelimbăr montează în aceste zile un sistem de supraveghere video în comună. În total, în comuna vor fi montate nu mai puțin de 62 de camere video.

Din cele 62 de camere, 52 sunt camere normale cu IR si 10 fiind cu sistem LPR/ANPR (Șelimbăr – 36 + 6, Veștem – 6 + 2, Mohu – 5 + 1, Bungard – 5 + 1). Prin software-ul LPR/ANPR se permite recunoașterea numerelor de înmatriculare ale autovehiculelor, oferind un management al ieșirilor și intrărilor din orice locație 24h din 24, 7 zile din 7. Sistemul poate fi folosit la monitorizarea parcărilor, pentru prevenirea delictelor, pentru siguranță cetățenilor, pentru identificarea persoanelor care aruncă gunoi în spațiul public și pentru monitorizarea traficului. ”Termenul de livrare, instalare și punere în funcțiune a sistemului de supraveghere video, conform graficului prezentat în ofertă de către furnizor, este de 120 de zile de la constituirea garanției de bună execuție”, a anunțat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.camere video 1
Societatea care a câștigat licitația urcată pe platforma SEAP este SC Casido SRL Brăila, iar valoare contractului este de 309.080,32 lei + TVA.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.