Sute de șoferi au rămas fără permis de conducere în ultimele 24 de ore

0 1.948

Polițiștii au reținut nu mai puțin de 416 permise de conducere în ultimele 24 de ore și au retras 78 de certificate de înmatriculare, conform unui anunț făcut de Poliția Română. În trafic, agenții acționează cu peste 300 de aparate radar.

În trafic, poliţiştii rutieri au acționat cu 318 aparate radar pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 114 infracțiuni la regimul rutier. Totodată, au fost reținute 416 permise de conducere și retrase 78 de certificate de înmatriculare.
Sâmbătă, polițiștii au intervenit la 2.773 de evenimente, pentru a oferi ajutor sau pentru a menține liniştea şi ordinea publică. Cea mai mare parte a acestora, respectiv 2.263, au fost sesizate prin numărul unic de urgență 112.
Astfel, au fost constatate 732 de infracţiuni, 140 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.
De asemenea, au fost prinse patru persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 19 măsuri preventive.
Pentru abateri, poliţiştii au aplicat 5.012 sancţiuni, a căror valoare se ridică la 1.915.000 de lei, iar ca măsuri complementare, au confiscat bunuri de aproape 30.000 de lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.