Concert cu Grasu XXL vineri la Cotton Pub – Sâmbătă mixează Cipi Hampu!

528

Primul sfârșit de săptămână din luna mai se anunță a fi unul incendiar în pub-ul de pe strada Ion Rațiu din Sibiu. Vineri , 3 mai, este concert cu Grasu XXL, iar sâmbătă, 4 mai, la platane vine DJ Cipi Hampu.

Dacă aveți de gând să petreceți serile din acest weekend în oraș, atunci Cotton Pub este cea mai potrivită alegere. Vineri și sâmbătă distracția va fi la cote maxime.
Mai întâi pe 3 mai, concertează unul dintre cei mai în vogă artiști din România la ora actuală. Grasu XXL va susține un concert live. Hit-uri precum ”Turbofin”, ”Despablito”, ”Sus” sau ”Azi NU”, vor putea fi fredonate și ascultate la Cotton.
”Show-ul lui Grasu XXL va fi cu siguranță incendiar. Este unul dintre artiștii cei mai apreciați la ora actuală și ne bucurăm că putem să îl aducem la Sibiu, în Cotton Pub. Va fi o seară de ținut minte”, spun reprezentanții Cotton Pub. Biletul de intrare pentru concert costă 30 lei, iar pentru rezervări sunați la numărul de telefon 0752.268.866.

Sâmbătă este DJ Cipi Hampu la platane
O altă surpriză oferită de Cotton Pub în acest weekend, este aducerea la platane a unuia dintre cei mai apreciați DJ din Sibiu. Cipi Hampu, mixează în premieră în locație, iar acest lucru pare să devină un obicei pe viitor. ”Cipi Hampu nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este un DJ extrem de apreciat și ne bucurăm că am reușit să îl aducem la Cotton Pub”, mai spun reprezentanții pub-ului de pe strada Ion Rațiu. Rezervări puteți face la numărul de telefon 0752.268.866.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi