Doi șoferi băuți s-au tamponat de Paști – Unul nu avea voie să conducă în România

317

În noaptea de Înviere, în jurul orei 03.00, doi șoferi băuți au reușit să se izbească unul de celălalt în trafic, la Mediaș. Ghinionul a făcut ca amândoi să fie băuți, iar unul dintre ei să nu aibă nici permis de conducere valabil pe teritoriul României.

„La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 03,00, în municipiul Mediaș, un localnic în vârstă de 64 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moșnei, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de către un alt medieșean, în vârstă de 54 de ani”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma testării alcoolscopice a șoferului care a provocat tamponarea, a rezultat o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Nici celălalt șofer nu s-a lăsat mai prejos. Dacă la testarea alcoolscopică a prezentat un rezultat de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, tot s-a ales cu dosar penal, dar pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, acesta fiind deținătorul unui permis eliberat de o autoritate străină, fără a avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi