FOTO Parc de distracții în Piața Habermann din Sibiu – Cu tobogane, trenulețe, carusele și multe alte surprize

5.337

De câte ori aveți ocazia să mergeți într-un parc de distracții? Poate doar în concedii. Iar cu siguranță că atunci copiii sunt cei mai fericiți. Acum însă, nu trebuie să mergeți prea departe, decât până în Piața Habermann. Cei mici vor fi ocupați cu distracția în timp ce voi vă puteți relaxa la o terasă, cu o cafea bună. Dar ar cam trebui să vă grăbiți, pentru că doar până duminică atmosfera de vacanță mai poposește în Piața Habermann.

Dacă cumva Iepurașul nu le-a adus celor mici ceea ce și-au dorit sau nu au încăput suficiente cadouri în coș, e momentul să se revanșeze. Și prin părinții sau bunicii, ajutoarele lui, le oferă copiilor un cadou întârziat: câteva ore de distracție printre carusele, tobogane, mașinuțe și trenulețe.

Parcul de distracții e la îndemâna oricui, pentru că este așezat central, chiar în Piața Habermann din Sibiu, așa că se ajunge ușor din orice colț al orașului.

Cei mici nu vor mai vrea să plece de aici, pentru că au de ales între distracții care îi va ține ocupați mult timp: carusel, tobogane gonflabile, bungee jumping, trenulețe și mașinuțe electrice.

Dar, și pentru părinții lor e pregătit un Magic Tower care cu siguranță că le va pune curajul la încercare. Dar apoi se vor putea relaxa la terasele din zonă în timp ce copiii se distrează în voie.

Parcul de distracții va fi deschis până duminică inclusiv, așa că există o singură posibilitate: să mergeți acolo cât mai curând pentru că cei mici vă vor cere să reveniți.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi