Premierul Ungariei, Viktor Orban, vine la Sibiu – Face turul Transilvaniei

0 464

Viktor Orban, premierul Ungariei, vine săptămâna viitoare în vizită în Transilvania, în campanie electorală. Acesta va veni și la Sibiu.

Potrivit g4media.ro, s ocietatea comercială UBM Feed România a anunțat joi că, pe data de 10 mai, vineri, va avea loc în prezența prim-ministrului Ungariei, Viktor Orban, inaugurarea uzinei de amestecare/prelucrare a furajelor construită de societate în localitatea Sânpaul din județul Mureș.

UBM Feed (aflat în proprietatea grupului UBM, East Group și Oprea Avicom) este investiția cea mai importantă în domeniul agrar din România, realizată cu capital din Ungaria, în localitatea aflată la 20 de km de Târgu Mureș.

Potrivit datelor comunicate de firma în cauză, ca urmare a investiției care totalizează 15 milioane de EUR, s-a realizat cea mai mare uzină de amestecare/prelucrare a furajelor din România (nu este un producător al integrării sale).

Potrivit surselor cotidianului Kronika, înainte de această inaugurare, Viktor Orban va face o vizită la Cluj Napoca, unde va avea o întâlnire cu reprezentanții, conducătorii cultelor istorice maghiare.

Pe data de 9 mai, joi, prim-ministrul Ungariei va participa la Summitul UE de la Sibiu.

Ulterior, potrivit informațiilor cotidianului Kronika, Viktor Orban se va deplasa și în Ținutul Secuiesc, unde va vizita comuna natală a președintelui UDMR, Kelemen Hunor, localitatea Cârța.

De altfel, Kelemen Hunor a declarat la începutul lunii aprilie a anului curent faptul că a convenit cu premierul Viktor Orban ca acesta să întreprindă o vizită în Transilvania în luna mai, ca parte a campaniei electorale comune a organizațiilor membre a PPE.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...