Ministerul Mediului spune că taxa auto va fi restituită total până în 30 iunie

0 916

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a anunțat luni că termenul de 30 iunie pentru restituirea taxei auto va fi respectat, iar singurul lucru care întârzie efectuarea acestor plăți este analiza dosarelor.

Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a declarat, luni, la Bistrița, într-o conferință de presă, că termenul pentru restituirea taxei auto va fi respectat.
„Noi avem lege prin care ne-am angajat ca până pe data de 30 iunie, total suma să fie restituită. Am restituit, din momentul în care am adoptat hotărârea de Guvern privind bugetul Administrației fondului de mediu, respectiv acum trei săptămâni, deci în trei săptămâni am livrat către populație 1,4 miliarde de lei. (…) Ne-am luat angajamentul să restituim total taxele auto care s-au declarat a fi nelegale, inclusiv timbrul de mediu. (..) Până la 30 iunie vom livra această sumă populației”, a spus Grațiela Gavrilescu.
Ministrul Mediului susține că singurul lucru care împiedică restituirea mai rapidă a taxei auto este analiza dosarelor, care trebuie făcută și de ANAF, și de Ministerul Mediului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...