VIDEO FOTO – Culoarul pentru delegațiile de la Summit, aproape finalizat – Se circulă greu pe Alba Iulia

0 2.513

Culoarul unic ce va fi folosit pe 9 mai pentru transportul delegațiilor ce participă la Summit-ul de la Sibiu, este aproape gata. Muncitorii au ajuns cu montarea balizelor speciale, în zona centrală a Sibiului. Pe Șoseaua Alba Iulia, luni la prânz se circula destul de greu.

Până în data de 9 mai participanții la trafic vor putea utiliza toate cele patru benzi, inclusiv acest culoar, restricțiile de circulație urmând să se instituie DOAR ÎN DATA DE 9 MAI, ÎNTRE ORELE 6 ȘI 20.

video

Culoarul de circulație pentru delegații va funcționa în data de 9 mai după cum urmează:

1. Pe șoseaua Alba Iulia, de la Aeroportul Internațional Sibiu până la intersecția cu str. Turismului/str. Morilor, banda a doua a fiecărui sens de mers (cea de lângă axul drumului) va fi rezervată culoarului de deplasare a delegațiilor; ceilalți participanți la trafic pot folosi banda de lângă trotuar de pe fiecare sens de mers.
VEZI ȘI: FOTO VIDEO Culoarul unic pentru SUMMIT instalat. Sibienii îl pot însă folosi
2. Pe șoseaua Alba Iulia, de la intersecția cu str. Turismului/ str. Morilor până la intersecția cu str. Bastionului, culoarul de deplasare a delegațiilor se va amenaja pe sensul de coborâre actual. Banda utilizată în prezent pentru urcare rămâne la dispoziția participanților la trafic pentru circulația spre strada Dealului.culoar summit sibiu saguna

3. Pe strada Andrei Șaguna, de la intersecția cu str. Dealului/str. Bastionului până în Piața Unirii, culoarul delegațiilor oficiale se va realiza în contra sens, dinspre strada Morilor spre Piața Unirii, ceilalți participanți la trafic putând circula pe o singură bandă, dinspre bulevardul Victoriei spre strada Dealului.
Și pietonii au restricții în anumite zone. VEZI AICI UNDE ȘI ÎN CE PERIOADĂ

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...