Marea bătălie cu rozătoarele, căpușele și țânțarii începe pe 10 mai

0 317

O amplă acțiune de deratizare și dezinsecție va avea loc la Sibiu începând din 10 mai și până în 30 mai. Societatea Comerciala DD CHIM SRL, în colaborare cu Primăria  Municipiului Sibiu, aduce la cunoștință urmatoarele:

– în perioada 10-15.05.2019, se vor desfășura lucrări de DERATIZARE (combaterea rozatoarelor) pe raza domeniului public. Produsele utilizate in cadrul lucrarilor de deratizare sunt: AGRORAT PELLET si VARAT BLOCK. Antidot în caz de ingerare accidentală: Vitamina K1 

–  în perioada 10-19.05.2019, se vor desfășura lucrări de DEZINSECTIE (combaterea capuse) pe raza domeniului public. Substanta utilizata in cadrul lucrarilor de dezinsectie capuse este DELTATIM PLUS.

– în perioada 20-30.05.2019, se vor desfășura lucrări de DEZINSECTIE (combaterea tantari) pe raza domeniului public. Substanta utilizata in cadrul lucrarilor de dezinsectie tantari este K-othrine PROFI EC 250.

In cazul conditiilor meteo nefavorabile termenul de executare a lucrarilor va fi prelungit. Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugati să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.