VIDEO FOTO – Summit încheiat în ploaie – Peste 10.000 de oameni la concertul Deliei

0 867

Show-ul programat în Piața Mare de Ziua Europei, a atras ca un magnet foarte mulți oameni. Peste 10.000 au asistat la spectacolul celor de la Junii Sibiului, iar mulți dintre ei au stat și la recitalul Deliei, chiar dacă a plouat torențial.

Printre spectatorii celor de la Junii Sibiului s-au numărat preşedintele Klaus Iohannis şi preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, alături de primarul Sibiului, Astrid Fodor. Preşedintele Klaus Iohannis, a urcat pe scenă în aplauzele a mii de oameni și le-a adresat sibienilor mulțumiri pentru faptul că au arătat că România este o țară primitoare și că au primit Europa la ea acasă.
VEZI AICI DISCURSUL LUI KLAUS IOHANNIS
„Îi salut pe sibieni, salut pe toţi musafirii noştri, îl salut pe prietenul meu domnul Donald Tusk, preşedintele Consiliului European. Dragii mei, o zi mare pentru noi, o zi mare pentru noi, românii, o zi mare pentru Sibiu. Astăzi, de Ziua Europei, am sărbătorit în cel mai potrivit şi cel mai demn mod împreună cu toţi liderii europeni, în inima României, aici, la Sibiu. Nici că se putea mai bine. Astăzi, dragii mei, reţineţi, astăzi, 9 mai 2019, Europa a venit la noi, în România, astăzi, România a dovedit că este o ţară profund europeană, astăzi, România, prin voi, a dovedit că este o ţară primitoare, astăzi, România a primit Europa la ea acasă”, a afirmat Iohannis, într-o alocuţiune susţinută pe scena amenajată în Piaţa Mare din Sibiu.

video

După Junii Sibiului, pe scenă a urcat Delia. Show-ul artistei a fost electrizant, mii de oameni rămânând în ploaie ca să asiste la spectacol.
VEZI AICI TOATE ȘTIRILE DESPRE SUMMIT – VIDEO ȘI FOTO
Reamintim că Sibiul a fost joi gazdă a Summit-ului Uniunii Europene. Vedeți AICI FOTO și VIDEO!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.