VIDEO FOTO – Ziua în care Sibiul a intrat în istorie și a devenit Capitala Europei – Imagini unice!

0 750

Tot mapamondul a fost cu ochii pe Summit-ul Uniunii Europene avut loc joi la Sibiu. Peste 1.000 de jurnaliști au relatat despre evenimentul din România prin corespondențe, transmisiuni live și articole în peste 100 de țări de pe tot globul. Toți șefii de state și premierii prezenți la Sibiu, au catalogat evenimentul ca pe un succes deplin.

Nouă mai 2019 va rămâne cu siguranță în istorie ca ziua în care Europa a venit la noi în România. Sibiul va rămâne și el în istorie ca primul oraș românesc care a găzduit vreodată un Summit European.foto grup summit sibiuDouăzeci și șapte de președinți sau premieri ai statelor membre ale Uniunii Europene au sosit în Centrul Istoric al Sibiului și au participat la marele eveniment avut loc la Primăria municipiului nostru reședință de județ.59934468 2223138327773406 1343821560984633344 o

Sibiul, în inimile lui Merkel, Macron și Tusk
Frumusețea orașului nostru a impresionat și a adus emoție în inimile a celor mai marcanți șefi de state și guverne din Europa.
Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a vorbit joi, în limba română. Acesta a spus că „pur și simplu s-a îndrăgostit de Sibiu”. (AICI VIDEO).

tusk summit sibiu
FOTO: Inquam Photos

Angela Merkel, Cancelarul Germaniei, a transmis un mesaj de suflet la Sibiu prin care a subliniat faptul că prin unitate pot fi depășite situații de criză. (VIDEO AICI).

merkel pupata
FOTO Octav Ganea, Inquam Photos

Felicitări la scenă deschisă de la președintele Franței
Emmanuel Macron, președintele Franței, l-a felicitat public pe președintele Iohannis pentru felul în care a fost organizat SUMMIT-ul UE de la Sibiu. (VIDEO AICI)59888896 2301659906765165 1182863851931041792 oMacron și Iohannis, baie de mulțime
După o primă rundă de discuții în Primăria Sibiu, cei 27 de lideri europeni s-au reîntors în Piața Mare pentru fotografia de grup. iohannis baie de multimeImediat după aceasta Klaus Iohannis și președintele Franței Emmanuel Macron au salutat mulțimea și au dat mâna cu cei prezenți în spatele gardurilor. (VIDEO AICI)

VEZI AICI TOATE ȘTIRILE DESPRE SUMMIT – VIDEO ȘI FOTO
Reamintim că Sibiul a fost joi gazdă a Summit-ului Uniunii Europene. Vedeți AICI FOTO și VIDEO!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.