VIDEO – Radu Banciu: „Elitele la Sibiu, semi-analfabeții la Iași”

0 3.048

Ziua de joi va rămâne o zi istorică atât pentru Sibiu, cât și pentru întreaga Românie. Cu toate acestea, 9 mai a fost și o zi a contrastelor. Jurnalistul Radu Banciu a declarat că la Sibiu s-au adunat elitele, pe când la Iași s-au reunit semi-analfabeții.

Radu Banciu a comentat, în ediţia de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu, diferenţele între summit-ul de la Sibiu şi mitingul PSD de la Iaşi, notează b1.ro.

video

„Deci aceste divergenţe, să nu ne alarmăm mai mult decât este cazul, specifice politicii oriunde în lume şi cu atât mai mult cu cât ne aşteaptă un set de alegeri. Mă refer la faptul că nu se vorbeşte pe aceeaşi limbă între Sibiu şi Iaşi. La Iaşi, mitingul PSD a fost un miting al oamenilor săraci, al oamenilor dezmoşteniţi, al prostimii în general din România. Elitele se concentrau pe Sibiu şi amărâţii, semi-analfabeţii se întâlneau la Iaşi. Nici nu trebuia să fie o armonie între cele două discursuri întrucât în politică nimeni nu se înţelege cu nimeni. Nu sunt prietenii în politică şi, evident, între stânga şi dreapta e un joc de-a şoarecele şi pisica. Ele nu se pot înţelege mai ales că miza este să mai prostească odată pe români, şi pe europeni în mod general, odată cu aceste alegeri europarlamentare”, a comentat Radu Banciu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...