vara Muzeul ASTRA aerian 1

Jandarmeria Sibiu, anunță că vineri în jurul orei 23.00, printr-un apel 112 a fost sesizat faptul că persoane necunoscute pescuiesc într-un lac din incinta Muzeului Astra.

Un echipaj de jandarmi împreună cu polițiști au ajuns la fața locului, unde au găsit patru bărbați cu vârste cuprinse între 31 și 41 de ani, trei din loc.  Cristian, jud. Sibiu și al patrulea din jud. Suceava, care pescuiau într-un lac aflat în incinta Muzeului, având asupra lor opt undițe și un pește de  aproximativ 4 kg.
‘’Persoanele în cauză au fost conduse la sediul IPJ Sibiu, unde au fost sancționate contravențional de către jandarmi și polițiști cu amenzi în valoare de 4.000 lei pentru nerespectarea prevederilor legii nr. 61 din 27 septembrie 1991(republicată)-pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, întrucât au pătruns fără drept în incinta Muzeului, iar actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pescuit ilegal întocmite de jandarmi au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor’’, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Sibiu. Peștele a fost redat mediului său natural, iar materialele de pescuit au fost confiscate.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns