foto donald tusk sibiu facebook

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, ne-a surprins frumos miercuri, când şi-a schimbat fotografia de pe copertă, de pe pagina sa de Facebook şi a postat una de la Sibiu. Să nu uităm că Donald Tusk a declarat joi, la Sibiu, că s-a îndrăgostit de oraşul care a găzduit Summitul UE.

Liderul european care s-a îndrăgostit de Sibiu

„Pur şi simplu, m-am îndrăgostit de Sibiu”, a spus Donald Tusk, joi, în ziua Summitului, în limba română, la conferinţa de presă comună cu preşedintele Klaus Iohannis şi preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Tusk a primit mănuşi de la Duckadam la Sibiu

Donald Tusk a arătat joi, la Sibiu, mănuşile primite de la Helmut Duckadam, pe care l-a menţionat în discursul susţinut la Bucureşti în luna ianuarie, când România a preluat Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. „Când ne-am întâlnit în ianuarie, am vorbit din suflet despre România, pentru că am convingerea că sunteţi remarcabili. Aţi organizat un summit excepţional”, a completat Tusk, în limba română joi. 9 mai a fost ziua în care Sibiul a intrat în istoria Europei, fiind ziua în care liderii europeni au fost la noi în oraş, la summit.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns