turcan porr

PNL a anunțat că partidul va fi susținut de FDGR în tot ceea ce înseamnă sistem electoral. Cu această ocazie liderii Raluca Turcan și Paul Jurgen Porr au făcut încă o dată un apel la sibieni de a merge la vot în data de 26 mai. 

”Astăzi la Sibiu, PNL și FDGR afirmă că efortul de a menține România pe drumul european este comun.
Primul test îl reprezintă europarlamentarele. Al doilea, prezidențialele.
Este extrem de important ca votul celor care vor o Românie europeană să nu fie irosit cu susținerea unor partide și formațiuni care nu au forța să negocieze și să facă lucruri pentru România.
Ca membru al familiei populare europene, PNL este partidul cu cea mai mare forță de negociere la nivelul Parlamentului European.
Susținerea de astăzi a FDGR este o recunoaștere a acestei forțe și un îndemn către oameni ca aceștia să voteze PNL și să nu-și irosească votul pe diverse experimente care nu vor avea vreodată forța să negocieze pentru România.
26 mai este un moment electoral crucial pentru țară, pentru că avem șansa de a îndrepta răul pe care PSD l-a făcut în ultimii 2 ani și jumătate:
– Votul DA la referendum va stăvili tentativele de subordonare a justiției și de albire a infractorilor din vârful puterii.
– Votul pentru PNL la referendum va fi o garanție că fondurile europene vor fi folosite 100% în proiecte pentru cetățeni și că România va fi inclusă în deciziile importante luate la nivelul Uniunii.
Alături de FDGR, fac apel către toți cetățenii din Sibiu și din țară, indiferent de etnie, să iasă la vot în 26 mai!
Anunțul de astăzi al FDGR este expresia unui parteneriat care există deja între formațiunile noastre.
Între FDGR și PNL există un parteneriat bazat pe încredere. Este un parteneriat clădit cu migală în ultimii ani. Un parteneriat testat în mai multe situații dificile și pe care nu puțini au încercat să îl saboteze.
Acest parteneriat este guvernat de valori comune și de credința că viitorul României nu poate fi decât unul european, bazat pe lege, pe muncă, pe toleranță și pe respect reciproc.
În acest moment, garantul drumului european al României este președintele Klaus Iohannis.”, a fost declarația Ralucăi Turcan, președintele PNL Sibiu.

La rândul lui, președintele FDGR a spus că Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) recomandă membrilor și simpatizanților săi:
”1. să se prezinte la vot în 26 mai pentru a alege membrii viitorului Parlament European;
2. să nu voteze listele de candidați ale partidelor din coaliția de guvernare, adică PSD, ALDE sau UDMR, deoarece nu s-au distanțat de campania de defăimare dusă de unii reprezentanți ai PSD împotriva FDGR și au votat legi care încalcă principiile statului de drept;
3. să voteze pentru un partid proeuropean și anume PNL, partid care a anunțat sprijin pentru Klaus Iohannis în campania electorală pentru un nou mandat la Președinția țării și este partenerul de coaliție al FDGR în consiliul județean și municipal din Sibiu.
Totodată FDGR recomandă tuturor membrilor și simpatizanților săi să meargă în 26 mai la Referendum și să răspundă cu DA la cele 2 întrebări formulate de Președintele Klaus Iohannis. Astfel ei își exprimă un Da la valorile europene și la statul de drept funcțional.”, este declarația lui Paul Jurgen Porr.

 

Comentariul meu

Lasă un răspuns