PORR FDGR

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) recomandă membrilor şi simpatizanţilor săi să voteze în 26 mai cu candidaţii PNL la alegerile europarlamentare. FDGR îl susţine pe Klaus Iohannis la Referendum

FDGR recomandă vot pentru PNL şi Referendum

„Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) recomandă membrilor şi simpatizanţilor săi: să se prezinte la vot în 26 mai pentru a alege membrii viitorului Parlament European; să nu voteze listele de candidaţi ale partidelor din coaliţia de guvernare, adică PSD, ALDE sau UDMR, deoarece nu s-au distanţat de campania de defăimare dusă de unii reprezentanţi ai PSD împotriva FDGR şi au votat legi care încalcă principiile statului de drept; să voteze pentru un partid proeuropean şi anume PNL, partid care a anunţat sprijin pentru Klaus Iohannis în campania electorală pentru un nou mandat la Preşedinţia ţării şi este partenerul de coaliţie al FDGR în consiliul judeţean şi municipal din Sibiu”, se arată într-un comunicat de presă dat miercuri. Totodată FDGR recomandă tuturor membrilor şi simpatizanţilor săi să meargă în 26 mai la Referendum şi să răspundă cu DA la cele 2 întrebări formulate de Preşedintele Klaus Iohannis. Astfel ei îşi exprimă un Da la valorile europene şi la statul de drept funcţional.

Paul Porr: PSD şi ALDE vor fi date afară din familiile lor europene

Preşedintele FDGR, Paul Porr, a declarat miercuri, în conferinţa de presă susţinută la PNL, că PSD şi ALDE vor fi date afară din familiile lor europene, din Parlamentul European. „Probabil ca aceste două partide, PSD şi Alde vor fi daţi afară din fracţiunile lor din Parlamentul Europeei, au fost ameninţaţi deja, amândouă formaţiunile, însă nu s-a întâmplat din motive tot pragmatice, că au nevoie de voturile lor acum. Probabil că după alegeri acest lucru se va întâmpla”, a afirmat Paul Porr.

Paul Porr: Să votăm la Referendum să scăpăm de „patrihoţi”

Liderul FDGR a spus că oamenii ar trebui să voteze cu DA la Referendum, ca să scape ţara de cei care fură patria, adică de „patrihoţi”.

 

Comentariul meu

Lasă un răspuns