skate park 2
Facebook/ Marius Virgil Constantin 

Veste bună pentru toți skaterii din Sibiu și din împrejurimi. Noul skate park de la Piața Obor va fi inaugurat vineri, de la ora 13. Tinerii pasionați vor putea, de acum, să petreacă timp într-o locație modernă și distractivă, construită special pentru ei.

Astrid Fodor, Primarul Sibiului, va deschide oficial skate park-ul vineri, în jurul orei 13.

skate park 1
FOTO: Facebook/ Marius Virgil Constantin

Lucrările au fost executate de firma Sport Play Systems SRL Turda, investiția ridicându-se la suma totală de un milion de euro.

skate park 2
FOTO: Facebook/ Marius Virgil Constantin

Skate park-ul este destinat folosirii exclusive a rolelor, skateboard-urilor, patine cu rotile, biciclete BMX/MTB și trotinete.

Reguli pentru cei care folosesc skate park-ul
Vârsta minimă a celor care pot intra aici este de 6 ani. Practicarea sporturilor în cadrul complexului se face pe propria răspundere, iar în cazul minorilor pe răspunderea părinților. Skate park-ul va fi deschis zilnic de la ora 8 la 22.

Cei care vor intra aici este obligatoriu să poate echipament de protecție- căști, genunchiere, cotiere, iar fiecare sportiv este îndemnat să aleagă traseul a cărui dificultate consideră că îi este potrivită.

În interior este amenajată o zonă de odihnă, și doar aici este permis consumul de băuturi sau mâncare, și doar băuturi răcoritoare, nicidecum alcoolice.

skate park
FOTO: Facebook/ Marius Virgil Constantin

Skate park-ul este destinat folosirii exclusive a rolelor, skateboard-urilor, patine cu rotile, biciclete BMX/MTB și trotinete. Orice alt tip de autovehicul este interzis în complex.

De asemena, niciun animal de companie nu este acceptat în interior, indiferent de rasă sau talie.

Accesul în noul skate park va fi gratuit, dar cei care vin aici trebuie să respecte regulile de conduită, pentru că altfel se vor aplica amenzi.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu