foto popa macaveiu e1558015217672

“Am încredere în sibieni și sunt convins că de data aceasta nu vor mai ierta minciunile lui Klaus Iohannis. Nu mai poate fi tolerat un președinte incapabil să rețină două întrebări inventate pentru un referendum pus la cale special pentru a fi deturnat votul românilor de la europarlamentare. Zilele acestea, am fost în mijlocul sibienilor și mulți dintre aceștia mi-au spus că Iohannis, cumpărătorul de rea-credință, trebuie să dea Sibiului casele înapoi și să plătească pentru cele două imobile pe care instanța a decis să i le confiște pentru că au fost obținute ilegal. Sibienii nu vor permite să fie conduși de indivizi care au furat case, precum Iohannis, precum Turcan, care și-a terminat studiile la Moscova și care a fost adusă de la Botoșani să-i conducă pe liberali, sau precum Ludovic Orban, un bufon fără haz.

foto bogdan trifSibienii nu se lasă păcăliți. Oamenii vor fapte, nu vorbe. Sibienii vor o viață mai bună pentru că merită mai mult!”, a declarat Bogdan Trif, președinte PSD Sibiu

“Sibienii știu ce vor și nu pleacă urechea la vorbe goale. De aceea, sibienii ne-au primit în mijlocul lor cu bucurie și ne-au transmis că apreciază măsurile pe care PSD le-a luat în ultimii ani. Fermierii sibieni mi-au spus că PSD este singurul partid care a dat subvențiile la timp și acest lucru este important pentru agricultura din România.

PSD trebuie să continue să facă bine României!”, Alexandru Popa, candidat PSD Sibiu.

“Am fost printre medieșenii din cartierul Vitrometan, locul în care am copilărit și unde am învățat cât de importantă este o comunitate. Am fost primit cu brațele deschise de oamenii care mi-au mărturisit, cu sinceritate, că PSD este partidul care i-a ajutat să-și permită o mașină după ce a eliminat taxa de primă înmatriculare, PSD este partidul care a mărit salariile și pensiile, a majorat alocațiile copiilor și este primul partid care a luat măsuri pentru ca medicii să rămână în țară și să aibă grijă de sănătatea românilor.

Sibienii vor alege PSD la europarlamentare pentru că PSD va continua să facă bine României!”,  Mihai Macaveiu, candidat PSD Sibiu

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Join the Conversation

7 Commentarii

 1. A-ti sters toate comentariile negative!!!!Sa va fie rusine ziaristilor PSD-isti!!!!!!
  Si sa va scriu si e-mailul si numele ca sa ma cunoasteti sa stiti al cui comentariu a-ti sters si veti stergi cu siguaranta si pe acesta!!!

   1. Daca se injura, puteti pune xxxxx in locul cuvintelor, nu stergerea completa a mesajelor. Voi militati pt presa libera si cenzurati opiniile cititorilor. Am facut un print screen la acest mesaj, daca nu va fi publicat (doar nu contine injurii) vom avea grija ca toti bloggeri sa transmita pozitia dvs.

 2. acum m-am lamurit. ora de sibiu pupa poala psd-ului. nu se primesc opinii contra. traiasca libertatea de exprimare si libertatea presei. in decembrie 89 nu credeam ca se va mai ajunge in situatia asta… am iesit in strada si mi-am riscat viata pentru libertate si pentru disparitia comunismului. acumrealizez ca am pierdut, tot voi sunteti la conducere

   1. ii asa de greu de inteles? dupa „jurnalismul” practicat de fituica voastra mai faceti si pe desteptii… sclavilor

    1. Buna ziua, dorim sa facem un articol cu dvs. despre cum este viata unui roman care nu depinde de nimeni, lucreaza pe cont propriu si nu este un sclav. Ne lasati va rugam un numar de telefon?