Cel mai frumos eveniment din Sibiu se ține în Parcul Tineretului – Ce facem în weekend în oraș

0 1.876

Finalul de săptămână care începe este unul plin. Evenimentele programate sunt multe și din mai toate domeniile, așa că satisfac dintre cele mai variate gusturi. Pentru a ajunge la cât mai multe dintre ele ar fi bine să vă planificați timpul riguros. Nu de alta, dar nimic nu ar cam trebui ratat.

VINO este primul festival de gastronomie urbană din acest an. Are loc într-un spațiu nou pentru astfel de evenimente – Parcul Tineretului. foto 14 1Douăzeci de food truck-uri și nouă crame de vinuri din România vă așteaptă în Parcul Tineretului, în perioada 17-19 mai. foto 9 1O zonă de aventură, activități sportive și de creație îi așteaptă pe cei mici! foto 3 1Nouă trupe concertează la prima ediție a festivalului ”VINO”.
Mai multe detalii, AICI.

Una din cele mai tari karaoke party va începe vineri la Hello Coffee Lounge pe Calea Dumbrăvii nr. 17. Cu siguranță că vă veți simți bine dacă veți merge, iar mărturie stau reușitele petrecerilor anterioare. Așa că de cum vine seara, la Hello Coffe Lounge e locul de petrecut. Detalii AICI.

helloo k1 31 of 172

Coton Pub este din locul în care se dau cele mai tari petreceri de final de săptămână. Dirty Nano și Ștefan Biniak sunt cei responsabili pentru distracția din weekend. Detalii despre super petrecerile de vineri și sâmbătă, AICI. 

57574556 2725774924160167 3768758112031342592 n

Începe sezonul petrecerilor, așa că look-ul trebuie îmbunătățit și garderoba refăcută. Look Festival este primul eveniment din Sibiu care adună laolaltă designeri de fashion, bijuterii, accesorii, specialiști din domeniul sănătății, nutriției, sportului, cosmeticii. Și toți vor veni sâmbătă și duminică la Redal Expo. Detalii despre eveniment AICI.

look

Vineri seara vă puteți relaxa la concertul de orgă a lui RÁKÁSZ Gergely de la Biserica Reformată de pe strada mitropoliei nr. 9. Biletele s-au pus în vânzare la prețul de 20 lei pe Kompostor.ro

Atelierul de…meșterilit este pregătit pentru a-i primi pe cei mici sâmbătă, la Teatrul Gong, de la ora 10 și 12. Durează o oră jumătate, iar un bilet costă 14 lei.

Hansel și Gretel” se joacă sâmbătă de la ora 11 la Teatrul Gong. Spectacolul este recomandat copiilor de peste 3 ani, durează 50 de minute, iar un bilet costă 9 lei. Spectacolul se joacă din nou sâmbătă de la ora 18 și duminică de la 11.

Teatrul Național Radu Stanca are o nouă premieră – ”Yvonne”. Spectacolul are la bază piesa lui Witold Gombrowicz, „Ivona, Principesa Burgundiei”, un text tragicomic, o metaforă cinică despre superficialitatea normelor sociale care capitulează în fața formelor fără fond ale lumii contemporane. Spectacolul va avea premiera la scena mare a naționalului sibian, sâmbătă, 18 mai 2019, de la ora 19:00. Detalii despre regizorul piesei, Botond Nagy, AICI, iar despre scenografia semnată de colaboratoarea Innei și Deliei, AICI

După o piesă ce se anunță excepțională se pot vizita muzeele din sibiu, pentru că urmează Noaptea Muzeelor. Intrările sunt libere, iar programul secțiilor din sibiu îl găsiți AICI

noaptea muzeelor sibiu

Duminică, în Muzeul din Dumbrava Sibiului păsările vor cânta și vor încânta. Toată ziua sunt pregătite evenimente dedicate privighetorii, dar și altor păsări care se pot auzi în Dumbrava. Și copiilor li s-au pregătit surprize. Programul și ce se va întâmpla acolo aflați de AICI

foto credit Silviu Popa 4

Sâmbătă, la Muzeul Brukenthal, de la ora 14,  are loc deschiderea noii expoziții permanente dedicate lui Ionel Pop, nepotul lui Iuliu Maniu. Ce se expune, aflați de AICI

Duminică, la Miercurea Sibiului, se inaugurează Muzeul Țării Secașelor. Dacă aveți drum pe acolo veți avea ce vedea: exponate din zonă ce au aparținut localnicilor și înaintașilor acestora. Detalii AICI. 

 

 

.

 

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.