Bogdan Trif, șeful PSD Sibiu cere demisia primarului Fodor

2 2.329

Preşedintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, cere demisia primarului municipiului Sibiu, Astrid Fodor, declarată incompatibilă de către Înalta Curte.

„Decizia Înaltei Curţi trebuie respectată şi consider că este un gest de normalitate ar fi ca primarul Sibiului să îşi dea demisia. Să nu uităm ce poziţie a avut Forumul într-un caz similar când un lider al PSD-ului a fost declarat incompatibil, mă gândesc că nu operează cu duble standarde. Odată ce au spus că un om care a fost declarat incompatibil trebuie să părăsească imediat funcţia, cred că aceeaşi soluţie se aplică şi în cazul doamnei primar. Dar, cunoscându-i, cred că o să invoce acum tot felul de chichiţe legislative şi nu o să îşi dea demisia”, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, liderul PSD Sibiu, ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Şi ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz, prezent la Sibiu, cere demisia primarului Astrid Fodor, membru al Forumului Democrat al Germanilor din România.

„Aş vrea să-i văd pe cei care toată ziua ne fac galerie, aşa îmi place să spun, în ultima vreme, că merg acum şi în faţa Primăriei din Sibiu, pentru că se erijează în cei mai corecţi, cei mai sinceri cetăţeni, (…) să meargă şi acolo şi să trateze cu aceeaşi măsură (…) şi să ceară demisia doamnei, să meargă în faţa Primăriei şi să facă grevă acolo sau manifestaţie. (…) Acum avem un caz real, o decizie care trebuie respectată, să meargă şi la doamna primar să-i ceară demisia”, a precizat ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz.

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a fost declarată incompatibilă joi, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a Românie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. GRETA VERONICA DEAC scrie

    Dute mai nenesi te culca,ca ne-am saturat de voi!!!Tocmai tu vorbesti!!!

  2. Andrei v m scrie

    Trif un nume patat,care a dovedit ce poate din functia de primar ,ma refer la tatal celui lezat de actualul primar, sa nu uitam ca inalta curte de casatie si justitie a fost aleasa pe criterii politice….Deci Trif taca-ti fleanca xxxx .

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.