FOTO Ministrul Muncii la Sibiu: Este posibil ca şi elevii să circule gratis cu trenul ca studenţii

307

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, a venit luni, la Sibiu, însoţit de liderul judeţean al PSD, ministrul Turismului, Bogdan Trif, pentru a le da veşti bune pensionarilor, dar şi nepoţilor acestora. Ministrul Budăi a dat asigurări că sunt bani de pensii şi a spus că este posibil ca Guvernul să asigure pe viitor, transportul gratuit cu trenul şi pentru elevi, nu doar pentru studenţi. foto ministrul muncii si ministrul turismului Bogdan Trif

Este posibil ca elevii să meargă gratis cu trenul ca studenţii

Ministrul Muncii a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, la PSD Sibiu, că este posibil ca şi elevii să beneficieze în viitor, de transport gratuit cu trenul, cum au în prezent studenţii. „Nu avem nicio intenţie să scoatem subvenţiile pentru studenţi din calcul. Noi le-am dat, noi le vom păstra. Considerăm că studenţii circulă în acest moment, mult mai des decât elevii. Probabil, pe viitor ne vom gândi şi la extinderea acestei măsuri, dar acum suntem în această situaţie şi noi asigurăm că atât timp suntem la guvernare, nu avem de gând să o scoatem. Pe viitor ne putem gândi şi la extinderea acestei măsuri şi la elevi”, a spus ministrul Muncii la Sibiu.

Ministrul Turismului: De când au circulă gratis cu trenul, studenţii merg mai des la mare

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a spus luni, că turismul are foarte mult de câştigat, prin faptul că studenţii merg mai des la mare, de când călătoresc gratis cu trenul. „Ne ajută foarte mult din punct de vedere turistic, pentru că ştim, studenţii au un buget restrâns pentru vacanţe şi atunci această măsură chiar a venit în întâmpinarea lor. Sunt foarte mulţi studenţi care vin la mare profitând de acest drept şi călătorind cu trenul în mod gratuit. Deci, categoric, nu o să scoatem această măsură”, a arătat ministrul Bogdan Trif, lider al PSD Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.