Tarabă pentru comercianții de pe Bălcescu, scoasă la licitație de primărie

0 251

Comercianții care doresc să își vândă produsele în buricul târgului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, pot obține o tarabă. Primăria organizează o licitație pentru asta. 

Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Municipiului Sibiu anunţă organizarea unei licitaţii în vederea închirierii unui stand de prezentare şi vânzare și a amplasamentului aferent, de pe strada Al. Papiu Ilarian din municipiul Sibiu.

Licitaţia se va organiza în data de 05.06.2019 ora 11:00 în sala nr. E62, etaj 1, din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, cu sediul în Sibiu, Bulevardul Victoriei, nr. 1-3.

Perioada de înscriere și obținerea caietului de sarcini se poate face până în data de 04.06.2019, ora 12:00 la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al municipiului Sibiu, cu punct de lucru în Sibiu, B-dul Victoriei, nr. 1-3 Camera S13.

– program de luni – joi între orele 09:00 – 15:00 şi vineri între orele 09:00 – 12:30, tel: 0269/213302.

În cazul în care standul nu va fi adjudecat, licitația se va repeta peste 15 zile în același loc și la aceeași oră, fără a mai fi necesară o nouă publicare în presă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.