VIDEO Glume între maneliști în parcare la Mall la Sibiu – Culiță Sterp și-a găsit mașina mâzgălită cu spray

1 5.321

Manelistul Culiță Sterp și-a găsit mașina de lux vopsită și mâzgălită cu spray. Aceasta era parcată la Shopping City în Sibiu. Vinovatul este fratele său, Iancu Sterp, care a vrut să îi facă o farsă.

În primăvara aceasta, Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culiță Sterp, s-a gândit să îi facă o farsă de zile mari manelistului. Acesta a mers în parcarea de la Mall-ul din Sibiu, acolo unde mașina lui Culiță era parcată și a scris mesaje cu vopsea pe ea. Culiță era la cumpărături într-un supermarket.

„Te-ai speriat, Culiţă?”, „Te-am făcut”, au fost unele dintre mesaje. Când a revenit de la cumpărături şi a văzut maşina, Culiţă a vrut să sune la Poliţie. Atunci, Iancu a apărut şi i-a explicat că a încercat să-i facă o glumă reuşită. „Iancu Sterp mi-a vandalizat maşina, cu spray din ăla de s-aruncă la ochi”, a explicat Culiţă Sterp. Mulţi fani au spus, însă, că e doar o întâmplare regizată.

video

Sibienii care erau în parcare au văzut incidentul și au început să facă fotografii și să filmeze.

Culiță nu s-a supărat deloc pe fratele său. Acesta a declarat că și dacă îi dădea foc mașinii, nu s-ar fi certat cu el.

„Noi așa suntem în viața de zi cu zi, foarte naturali și spontani, nu e nimic regizat. El a pus totul la cale, dar nu aveam cum să mă supar pe el pentru că oricum nu îmi plăcea folia aia mată, el a desenat pe folie, nu pe mașină, folie care era pusă doar de probă, pe care am și dat-o jos după aia, drept dovadă că mașina e acum colantată cu folia silver crome! Și încă ceva, putea să îi dea și foc la mașină, că nu mă supăram pe el! Niciodată nu m-am certat și nu am să mă cert cu frații pentru lucruri materiale! Ce-i al meu, e și al lor!”, a explicat Culiţă Sterp.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. io scrie

    Pe masina nu scrie „Te-am făcut”, scrie „Team facut”, ca manelistii „nu e” prieteni cu romana 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.