macaveiu trif si popa

Echipa PSD Sibiu a mers în mijlocul oamenilor din județul Sibiu și săptămâna aceasta și a stat de vorbă cu fiecare dintre ei.

Ministrul Turismului și Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, cei doi candidați sibieni la europarlamentare, Alexandru Popa și Mihai Macaveiu, și parlamentarii PSD Sibiu i-au ascultat pe oameni și au venit cu soluții la problemele lor.

BOGDAN TRIF, președinte PSD Sibiu
Am fost în mijlocul sibienilor în aceste zile, am vorbit cu oameni în vârstă, cu mame, cu studenți și fiecare dintre aceștia ne-a mărturisit că nu mai vor să asiste la mesajele obscene pe care opoziția le folosește împotriva Guvernului României. Atitudinea agresivă cu care opoziția încearcă să-i manipuleze pe sibieni este de neacceptat, iar înjurăturile și cuvintele murdare care ajung în fiecare zi în spațiul public, mai ales prin mediul online, nu mai pot fi tolerate de o societate educată și civilizată. Sibienii nu vor să fie conduși niciodată de un politician precum liderul PNL, Ludovic Orban, care amenință și instigă oamenii să-i lovească, la propriu, cu parul pe adversarii politici. Sibienii vor să trăiască în siguranță într-o societate pro-europeană, civilizată și curată. Liberalii râmân o minoritate în comparație cu PSD. In-afară de înjurături și de faptul că nu au niciun alt program de guvernare ca alternativă, Orban, liderul PNL a afirmat cu subiect și predicat că o să anuleze Legea salarizării și o să stopeze investițiile desfășurate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. La vot, românii vor decide dacă vor din nou tăierea salariilor și pensiilor așa cum amenință că vor face și cum au mai făcut-o, în trecut, cei din PNL/ PDL sau vor alege un PSD care a adus o creștere economică record la nivel de UE, implicit creșteri de salarii și pensii. Pentru prima dată, Sibiul este reprezentat de doi tineri social democrați pe liste la alegerile europarlamentare. Votați PSD, o echipă de patroți în Europa!

ALEXANDRU POPA, candidat PSD Sibiu
Sibienii știu ce vor și nu pleacă urechea la vorbe goale. De aceea, sibienii ne-au primit în mijlocul lor cu bucurie și ne-au transmis că apreciază măsurile pe care PSD le-a luat în ultimii ani. Fermierii sibieni mi-au spus că PSD este singurul partid care a dat subvențiile la timp și acest lucru este important pentru agricultura din România. PSD trebuie să continue să facă bine României!

MIHAI MACAVEIU, candidat PSD Sibiu
Ne-am întâlnit cu mii de sibieni și de medieșeni în ultimele zile și am stat de vorbă cu ei despre nevoile, despre mulțumirile și nemulțumirile lor. M-a bucurat sinceritatea oamenilor și mai mult decât atât, încrederea cu care ne-au cerut să ne continuăm implementarea măsurilor din programul de guvernare așa cum PSD a facut-o până acum. Alături de oameni care vor vota PSD vom reuși să facem bine României. Sibienii vor alege PSD la europarlamentare pentru că vor fapte, nu vorbe!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu