HAIDEȚI SĂ TRIMITEM PATRIOȚI ÎN EUROPA! (P.E)

815

BOGDAN TRIF, președinte PSD Sibiu

Atitudinea disprețuitoare a lui Klaus Iohannis și a fostei sale echipe de la primăria Sibiu la adresa justiției din România este, în același timp, și o atitudine sfidătoare la adresa sibienilor. Astăzi, orașul nostru este condus de un primar pe care instanța l-a declarat incompatibil, dar totuși Astrid Fodor se ține de scaun și nu vrea să plece de la primărie, sfidând legea fără nicio rușine. La fel face și Klaus Iohannis, cumpărătorul de rea-credință, care refuză să dea banii înapoi moștenitorilor de drept pentru cele două imobile confiscate de instanța judecătorească pentru că au fost obținute ilegal. Așa arată justiția în opinia acestor indivizi care au impresia că legea se aplică după bunul lor plac. Este incredibil cum Iohannis, cel care nu respectă legile din România și nici deciziile instanțelor, pretinde că vrea un referendum pentru justiție. Acesta este încă un motiv pentru care sibienii vor vota PSD la europarlamentare!

ALEXANDRU POPA, candidat PSD Sibiu

Pe 26 mai, la europarlamentare, sibienii vor alege PSD, singurul partid care investește în oameni. PSD a pus accent pe finanțarea și dezvoltarea de proiecte. Guvernarea PSD continuă să investească, în 2019, bani în sănătate, educație, agricultură și în infrastructură. PSD luptă pentru o Românie care merită mai mult respect!

MIHAI MACAVEIU, candidat PSD Sibiu

O viață mai bună pentru sibieni și medieșeni depinde de votul fiecăruia în parte. De aceea, țin să le reamintesc celor din Sibiu și din Mediaș că PNL, prin vocea liderului  Orban, a promis că va stopa Legea salarizării și va opri Programul de Dezvoltare Locală dacă va ajunge la putere. Nu avem voie să le permitem liberalilor să taie din nou salariile și pensiile și să-i sărăcească pe români. PSD trebuie să continue programele de susținere și dezvoltare a economiei românești! Sibienii și medieșenii merită mai mult!

ECATERINA ANDRONESCU, ministrul Educației Naționale

Tinerii sunt viitorul nostru. PSD îi sprijină și îi susține pe tineri pentru a-i determina să rămână în țară, să învețe, să muncească și să-și trăiască viața, în condiții cât mai bune, alături de familiile lor.

  • PSD a majorat de 2,5 ori fondul de burse pentru studenți.
  • PSD a asigurat transport gratuit pentru studenți, pe toată durata anului și pentru orice destinație în țară
  • PSD a lansat programul care permite tinerilor să ia 40.000 de lei împrumut, fără dobândă, pentru dezvoltare personală.
  • PSD a majorat în medie cu 75,5% salariile a 215.000 de cadre didactice din România în ultimii doi ani
  • PSD a majorat alocațiile celor peste 3,6 milioane de copii din România: pentru cei cu vârsta până la 2 ani sau cei cu dizabilităţi alocaţia a crescut de la 200 lei/lună la 300 lei/lună, iar pentru ceilalţi copii de la 84 lei/lună, la 150 lei/lună

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. jos psd scrie

    Nu cumva vroiati sa ziceti patrihoti?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.