Prelipceanu laudă sibienii după Summit – ”Ți se făcea pielea de găină”

0 1.390

Unul din cei mai buni jurnaliști, Cosmin Prelipceanu, a povestit cum trăit SUMMIT-ul de la Sibiu, despre care a relatat chiar de aici. Acesta a spus că a fost impresionat mai ales de sibienii prezenți în Piața Mare a Sibiului.

”Când ești la lucru, emoțiile durează o fracțiune de secundă. Dacă ai pretenții de la tine și vrei să livrezi la un anumit standard, orice te distrage de la ce ai de făcut este dat la o parte. Dar ești om și, vrei nu vrei, mai dă și câte o emoție peste tine. La Sibiu ți se făcea pielea de găină când în piața aia mare, pe ploaie, într-o liniște absolută se auzeau la un moment dat aplauzele oamenilor care țineau neapărat să îi salute pe liderii care ieșeau din clădirea în care se ținea summit-ul”, a spus Prelipceanu.

Un jurnalist este și el atins de dramele pe care le relatează, iar cosmin Prelipceanu a simțit asta și în perioada Colectiv. ”La comemorarea Colectiv am rămas cu gura căscată când, în clădirea maternității din apropierea clubului, la ultimul etaj, asistentele care aveau grijă de viețile nou-născute au aprins candele pentru cei care și le pierduseră”, a spus jurnalistul.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.