VIDEO FOTO – Peste 3.300 de artişti din toată lumea vin la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

0 5.403

Peste 3.300 de artişti din 73 de ţări vor sosi la Sibiu, în perioada 14-23 iunie, când are loc Festivalul Internaţional de Teatru, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Bucureşti, preşedintele festivalului şi directorul Teatrului Naţional „Radu Stanca”, actorul Constantin Chiriac. Festivalul Internaţional de Teatru ne va oferi 540 de evenimente culturale, care vor avea loc în 75 de spaţii de joc.

Constantin Chiriac: „Estimăm un număr de 70.000 de spectatori pe zi”

Directorul teatrului sibian, Constantin Chiriac, estimează că vor fi 70.000 de spectatori, în fiecare din cele zece zile de festival. În acest an, motto-ul festivalului este „Arta de a dărui”. foto maia morgenstern

Maia Morgenstern va primi o stea pe Aleea Celebrităţilor de la Sibiu 

În cadrul ediției din acest an, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu îi va celebra pe: Sidi Larbi Cherkaoui – coregraf, dansator, Pippo Delbono – actor, regizor, Stan Lai – dramaturg, regizor, Maia Morgenstern – actriță de film și teatru, Emmanuel Demarcy –Mota – actor, regizor şi Michael Thalheimer – regizor. Maia Morgenstern va fi prezentă în iunie la Sibiu, pentru a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor din Parcul Cetăţii din Sibiu, inspirată de celebra Walk of Fame de la Hollywood. De la inaugurarea acestui proiect, acum 6 ani, au fost acordate 38 de stele:

Conferinţă FITS 2019

Publicată de FITS pe Joi, 23 mai 2019

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.