foto andronescu și trif anunță la sibiu că nu votează la referendum

Liderul PSD Sibiu, ministrul Bogdan Trif, şi Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţie Naţionale, au anunţat vineri, că nu vor vota duminică, la referendum, ci numai pentru alegerile europarlamentare.

Trif: Merg duminică la alegeri, nu iau buletine de vot pentru referendum
Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunţat că el nu va vota la referendum. „O să merg la alegeri, o să merg şi la referendum, dar nu o să iau de data aceasta niciun buletin de vot, pentru că este un referendum politic, încearcă să denatureze alegerile, votul românilor la referendum”, a explicat ministrul Turismului, Bogdan Trif. foto andronescu și trif anunță la sibiu că nu votează la referendum

Ministrul Educaţiei: Votez pentru europarlamentare, nu votez pentru referendum
Ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, a anunţat vineri, la Sibiu, că nu va vota la referendum. „Merg la alegeri, (…) este o datorie cetăţenească şi cred că este obligaţia mea de cetăţean să merg. Am spus înainte de a se fi stabilit, să spunem cu precizie, referendumul şi spun şi acum opinia mea, că nu trebuie să amestecăm alegerile cu niciun referendum, pentru că pare că este cuplată alegerea pentru Parlamentul European cu referendumul ca să avantajeze pe cineva şi dezavuez o asemenea intenţie. Ca urmare, nu voi participa la referendum”, a precizat ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu.

Ultima oră

Comentariul meu