votul e singura armă a cetățeanului simplu împotriva instaurării dictaturii. e simplu, duminică, votează!

Votul de duminică ar trebui să fie unul al memoriei. La fel ca toate celelalte, de altfel. Să nu uităm! Să nu uităm de 10 august, când PSD a folosit gaze și bastoane împotriva manifestanților pașnici! Amintiți-vă de Topoloveni, când oameni simpli au fost urcați în dubă de jandarmii lui Carmen Dan!

Să nu uităm de Târgoviște, primul oraș din România de după lui dictatura lui Ceaușescu, închis pentru un miting al PSD! Toate astea sunt semnele dictaturii. Dacă-i lași, abuzurile instituțiilor de forță vor deveni parte din viața ta. Dacă-i lași, înseamnă că nu-ți pasă. Cu un singur vot poți împiedica dictatura.

Să nu uităm cât au furat și au batjocorit. PSD fură și schimbă legi ca politicienii de la vârf să nu facă pușcărie și să nu restituie banii furați. În ultimii doi ani, Dragnea și ai lui te-au disprețuit, te-au gazat, te-au bătut, te-au jignit! Poți să-ți iei acum revanșa la urne.

Dă-i o lecție lui Dragnea! Arată-i că ești un om liber care crede în democrație și în puterea votului! Arată-i că nu mai vrei să fii furat! Arată-i că vrei o lege pentru toți!

Cu cât mai mulți la vot, cu atât mai puțin pentru PSD

Dragnea vrea să se cațere pe votul popular din 26 mai pentru a-și duce mai departe planurile. Dacă tu stai acasă, PSD va câștiga alegerile și va folosi rezultatul pentru a da lege cu amnistia&grațierea corupților. Lipsa votului tău se va contabiliza la victoria PSD. Fiecare om care nu iese la vot dă un vot PSD. Dacă PSD are 30 de voturi și ies 100 de alegători, va lua 30% și va câștiga. Dar 30 de voturi la 120 de alegători înseamnă 25% și atunci nu mai e sigur că va câștiga. Aceleași 30 de voturi din 150 de alegători înseamnă 20% și PSD va pierde. Fiecare alegător în plus poate împiedica planul lui Dragnea de a distruge justiția.

 

”În 8-9 august, Dragnea a mai anunţat un zvon, că vor fi violenţe la protestul diasporei”

”Condamnat penal pentru fraude la referendum, Dragnea a anunţat deja că ”alegerile vor fi fraudate”! Cum poate un om care a furat voturi la referendumul din 2012 şi a scos morţii din cavouri pentru a merge la vot să spună că are temeri că alegerile şi referendumul vor fi fraudate? Dacă într-adevăr se încearcă fraudarea votului de duminică, atunci instituţiile care o pot face sunt:

Ministerul Afacerilor Interne – condus de Carmen Dan, protejata lui Dragnea;

Autoritatea Electorală Permanentă – condusă direct de PSD şi Liviu Dragnea;

Cred că pe Dragnea l-a luat gura pe dinainte şi ne-a spus ce are de gând să facă! Să nu uităm că în 8-9 august Dragnea a mai anunţat un zvon, că vor fi violenţe la protestul diasporei din #10august! Bastoanele jandarmeriei conduse de Carmen Dan i-au dat ulterior dreptate. Să fim vigilenţi duminică, pentru că la furat de voturi Dragnea este dovedit de instanţă că se pricepe”, Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu