fbpx

VIDEO – Șeful PSD Sibiu la coadă la vot – ”Este îmbucurător că oamenii votează”

0 670

Liderul PSD Sibiu care este şi ministru al Turismului, Bogdan Trif, a votat duminică, la una din secţiile de votare amenajate la Liceul Energetic din cartierul Vasile Aaron din Sibiu. Şeful PSD Sibiu a fost nevoit să aştepte la coadă ca să voteze. La toate secţiile de vot de la acest liceu sibian, cozile se întindeau până aproape de intrarea în instituţia de învăţământ.

Trif: Toată lumea trebuie să meargă la vot
Bogdan Trif nu a fost deloc deranjat de faptul că a aşteptat la coadă să voteze. Mai mult, câţiva oameni prezenţi în secţie, au ţinut să dialogheze cu el, chiar lângă urne. ” Am votat cu o echipă de oameni competenţi, o echipă de patrioţi care să apere interesele României în Uniunea Europeană. Echipa cu care am votat nu o să voteze niciodată împotriva României. (…) Consider că toată lumea trebuie să meargă la vot şi să voteze o echipă de oameni competenţi care a venit cu proiecte, cu măsuri concrete, pentru ca românii să trăiască mai bine”, a spus Bogdan Trif.


Întrebat ce părere are despre cozile de la liceul unde a votat din municipiul Sibiu, ministrul Trif a spus: „Au murit oameni la Revoluţie pentru ca noi să ne bucurăm despre acest drept şi este îmbucurător faptul că oamenii îşi exercită acest drept care trebuie menţinut cu orice preţ.”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.