politia noaptea accident
FOTO arhivă

Un tânăr de 19 ani a furat o mașină parcată pe o stradă din Sibiu și a condus-o prin oraș deși nu avea permis. La o zi distanță de la furt, a fost prins de polițiști. Hoțul are 19 ani și este din Șoroștin.

„La data de 23 mai a.c., un sibian a reclamat poliției faptul că, în perioada 22 – 23 mai, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat în municipiul Sibiu, pe strada Negoveanu”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma activităților de verificare efectuate, în ziua următoare, în jurul orei 18,00, în municipiul Sibiu, în zona Podului Gării, polițiștii Serviciului de Ivestigații Criminale Sibiu au depistat autoturismul în cauză, la volan fiind identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în satul Șoroștin, acesta fiind bănuit că ar fi sustras autoturismul, conducându-l pe raza municipiului Sibiu, deși nu deține permis de conducere.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis, tânărul fiind reținut 24 de ore pe bază de ordonanță.

La data de 25 mai, acesta a fost prezentat instanței, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns