dancila
FOTO arhivă

Guvernul PSD a fost convocat de urgență după rezultatul alegerilor europarlamentare. Ședința se extinde acum după condamnarea definitivă la închisoare a lui Liviu Dragnea. Surse au declarat pentru mediafax că Viorica Dăncilă va asigura conducerea interimară a partidului.

Liderii PSD și mai mulți miniștri se vor întruni, luni, potrivit unor surse social-democrate, în ședință de urgență, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.

Întâlnirea are loc pentru a stabili calea de urmat după condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea la închisoare cu executare.

Potrivit surselor citate, Viorica Dăncilă, care îndeplinește funcția de președinte executiv, va prelua șefia partidului.

Anterior, Viorica Dăncilă a avut o întrevedere de urgență la Palatul Victoriei cu miniștrii cabinetului său.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis menținerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în cazul președintelui PSD Liviu Dragnea.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.

Comentariul meu

Lasă un răspuns