Unde va executa Dragnea pedeapsa cu închisoarea – Există mai multe variante

3 911

Liviu Dragnea va fi dus la Rahova și, timp de 21 de zile va sta în carantină. Apoi va fi transferat la Penitenciarul Jilava, unde va executa pedeapsa în regim semideschis.

Documentele pentru condamnarea lui Dragnea au fost trimise de instanță la poliție. După această etapă procedurală, lucrători din cadrul Biroului Urmăriri se deplasează la locuinţa lui Dragnea, pentru a pune mandatul în executare. Există însă şi varianta în care acesta ar alege să se predea. Cel mai probabil, după perioada de carantină, liderul PSD va fi plasat în detenţie la Penitenciarul Jilava, în regim semideschis.

Instanţa întocmeşte mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea care este apoi trimisă la unitatea de poliţie competentă, în acest caz, Poliţia Capitalei.

Conform procedurii, după ce documentul ajunge la poliţie, lucrători din cadrul Biroului Urmăriri merg la adresa cunoscută a condamnatului pentru a-l ridica.

Există şi varianta în care Liviu Dragnea să decidă să se predea, fără a mai fi necesară deplasarea poliţiştilor la domiciliul său.

El va fi dus la Rahova, unde va sta timp de 21 de zile în carantină, după care, cel mai probabil, va fi transferat la Penitenciarul Jilava, unde va executa pedeapsa în regim semisdeschis.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

3 Comentarii
  1. […] Unde va executa Dragnea pedeapsa cu închisoarea – Există mai multe variante […]

  2. […] Unde va executa Dragnea pedeapsa cu închisoarea – Există mai multe variante […]

  3. […] Unde va executa Dragnea pedeapsa cu închisoarea – Există mai multe variante […]

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...