voluntarii afc dome

Esti pasionat de film? Vrei să înveți lucruri noi și să faci parte din marea echipă care organizează un festival de talie internațională? Astra Film, Festivalul International de Cinema de la Sibiu, unul dintre cele mai importante festivaluri de film de nonficțiune din Europa se apropie și caută voluntari entuziaști.

Înscrie-te voluntar și descoperă fabuloasa lume a filmului !
Implică-te în organizare și trăiește experiența AFF 2019 alături de tineri care împărtășesc aceeași pasiune pentru cinematografie! Vei avea oportunitatea de a învăța de la profesioniști din domeniul cinematografiei de nonficţiune și vei putea să-ți dezvolți propriile abilități în organizarea unui eveniment cultural, iar calitatea de voluntar AFF îți asigură acces la evenimentele din toamnă: proiecții, concerte, expoziții și vei putea interacționa cu regizori, teoreticieni și jurnaliști invitați din lumea întreagă.

Profil de voluntar Astra Film
Dacă ai calitățile profilului de voluntar al Astra Film, Festivalul International de Cinema de la Sibiu, adică ești serios, responsabil, creativ, determinat și te descurci de minune să lucrezi într-o echipă, te invităm să te înscrii completând un formular pecare-l găsești aici si trimite-l împreună cu o fotografie în format .jpg la adresa voluntari@astrafilm.ro, până la data de 31 august 2019. Aplicațiile vor fi evaluate, iar mai apoi vei fi contactat pentru un scurt interviu în urma căruia, în funcție de calitățile tale, se va stabili implicarea ta în organizarea festivalului.

Voluntariatul aduce întotdeauna o mulțime de beneficii: vei lucra cu o echipă profesionistă, si vei putea trece printr-o experienta, care iti aduce satisfactia unei munci bine îndeplinite care contribuie la construirea, implementarea unui eveniment cultural de dimensiune mare. Evident, te vei distra în pauze cu ceilalţi voluntari, iar la final vei fi răsplătit cu o diplomă care atestă implicarea ta în festival și care îți va servi drept recomandare pentru activități viitoare sau oportunități de carieră.

Astra Film Festival, 26 de ani
Ediția a 26-a a Astra Film Festival 2019 se va desfășura în perioada 14-20 octombrie și promite săptămână specială de toamnă dedicată filmului de nonficţiune. Evenimentul va aduce la Sibiu cele mai importante și mai actuale filme de nonficțiune, concerte, conferințe, masterclass-uri și specialiști din domeniul cinematografic din toată lumea. Te invităm la o experiență cinematografică unică și te așteptăm să faci parte din echipa noastră de voluntari!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu