Grevă printre arbitrii de fotbal sibieni – Sunt neplătiți de șase luni de AJF Sibiu

915

Gravele probleme generate de cei de la AJF Sibiu, i-au determinat pe arbitrii să decidă să protesteze și să se declare indisponibili pentru partidele programate pe 1 si 2 iunie 2019, în liga a 4-a și a 5-a a județului.

Mai mulți arbitrii au semnalat către Ora de Sibiu, faptul că Asociația Județeană de Fotbal Sibiu are restante de peste 100.000 de lei catre aceștia, ultima etapă plătită fiind din 30 noiembrie 2018.
„Arbitri sunt neplatiti, iar AJF condus de Traian Marcu nu face nimic pentru apararea lor. Deseori jucatorii lovesc arbitri, iar sanctiunile sunt minime, derizorii. In conditiile acestui tratament generat de neplata si de lipsa sigurantei la meciuri, aproximativ 60 de arbitri au ales sa se dea indisponibili in aplicatia AJF Sibiu pentru a nu putea sa fie delegati fara voia lor la meciuri in etapa din weekendul 1-2 iunie 2019”, ne-a explicat un arbitru sibian.
Se pare că marea majoritate a echipelor au platit, fonduri la AJF pentru plata baremurilor, dar mai mult ca sigur problema consta in proasta gestiune a banilor de catre cei de la AJF Sibiu.
„De fiecare data cand cineva din lotul de arbitri intreaba de bani, toata lumea din conducerea fotbalului sibian se face ca ploua. Mai mult ca sigur, daca nu vor gasi arbitrii sa se duca gratis la meciuri, conducerea AJF va face presiuni asupra Comisiei Judetene de Arbitri pentru a convinge lotul de arbitri sa renunte la protest”, mai spun arbitrii care ne-ay semnalat problema.
Vedeti AICI lista cu arbitrii indisponibili și în grevă.
Foto: sbsport.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.