Sibiu Streetball revine în parcarea Sălii Transilvania – Au început înscrierile

0 712

Sibiu Streetball revine cu o nouă ediție și se va desfășura pentru al doilea al la rând în parcarea Sălii Transilvania, în perioada 8-9 iunie.

Competiția se adresează iubitorilor de baschet 3×3 din țară și din străinătate, organizatorii așteptându-se la participarea a nu mai puțin de 50 de echipe la turneul de la Sibiu. Înscrierile au început deja și se desfășoară până marți, 4 iunie.
Cea mai mare competiție de baschet 3×3 din Transilvania va avea loc și în acest an în parcarea Sălii Transilvania. Turneul este organizat după standardele și regulamentul Federației Internaționale de Baschet și este considerat etapă din cadrul Campionatului Național de Baschet Feminin 3×3.

Sibiu Streetball a dat startul înscrierilor la șase categorii
Oranizatorii au dat startul înscrierilor și se așteaptă la participarea a aproximativ 50 de echipe la turneul care va avea loc weekend-ul viitor la Sibiu. La ediția din acest an sunt așteptate să se înscrie echipe de amatori sau profesioniști, din țară și din străinătate, la categoriile: U10, U13, U15 Masculin și Feminin, U18 Masculin și Feminin, Open Masculin și Feminin, +35.
„Sibiu Streetball va avea loc pentru al doilea an consecutiv în parcarea Sălii Transilvania. Așa cum am spus și anul trecut, ne dorim să transformăm acest loc într-o arenă dedicată baschetului 3×3, un loc unde să se adune, an de an, pasionați de streetball din țară și din străinătate. În acest an ne așteptăm la participarea a aproximativ 50 de echipe, de la copii, la profesioniști”, au declarat organizatorii Sibiu Streetball.
Înscrierile se fac exclusiv online, până la data de 4 iunie, la: https://play.fiba3x3.com/events/312437b2-f255-4e3b-8e7d-f7e140b53063/register sau pe site-ul organizatorilor: https://www.ecosportteam.ro/evenimente/sibiu-streetball/inscriere.
Meciurile din cadrul turneului se vor desfășura concomitent pe două terenuri, fiind vorba de două suprafețe sintetice modulare, certificate FIBA. Spectatorii sunt așteptați pe parcursul celor două zile, în parcarea Sălii Transilvania, unde va fi montată și o tribună cu o capacitate de 400 de locuri.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...