Weekend-ul copiilor la Sibiu – Mega surprize pentru cei mici și multe petreceri în cluburile sibiene

1.858

Primul weekend de vară se anunță unul mai degrabă de toamnă, și asta din cauza precipitațiilor. Dar, temperaturile vor fi ridicate, așa că între două reprize de ploaie puteți participa la evenimentele organizate în oraș. Este ziua copilului, așa că cele mai multe evenimente sunt dedicate lor, dar nici adulții nu au fost lăsați pe dinafară.

Așa că pentru cei peste 18 ani distracția este garantată de Cotton Pub. Vineri seara e Triple Friday cu DJ Cipi Hampu, Luca & MC Rosso. Cu așa entertaineri nimeni nu va putea sta jos, dansul va ține până în zori, așa că ar fi bone să aveți o masă rezervată. Se poate face asta la numărul de telefon 0752 268 866.

Folosiți același număr și pentru o rezervare pentru sâmbătă seara. În Cotton revin DJ Cipi Hampu și MC Rosso ca să continue ce au început vineri, adică o super petrecere.

La ora 19, la Fabrica de Cultură, are loc vineri încă o reprezentație Faust. Va începe la ora 19 și durează două ore și 30 de minute. Un bilet costă 40 și 50 de lei. Spectacolul se joacă din nou sâmbătă, de la aceeași oră.

Sâmbătă este Ziua Copilului, așa că mai tot ce e organizat în Sibiu este dedicat celor mici.

La Teatrul Gong este pregătit un program special, cu ateliere și spectacole. Detalii AICI. 

O nouă premieră a Teatrului de Balet Sibiu- ”Arlechinada” va avea loc sâmbătă de la ora 19 la Sala Thalia. Încă o reprezentație va fi duminică, tot de la ora 19. „Arlechinadaˮ este un balet plin de prospețime, energie, grație, dar în același timp foarte tehnic. Personajele sunt inspirate din commedia dell’arte, o formă a teatrului de improvizaţie, cu origini în Italia perioadei renascentiste, ce a cucerit piețele, teatrele și chiar curțile regale. Detaliu despre piesă, AICI

De 1 iunie, copiii cu intrare liberă la Muzeul Brukenthal și la Grădina Zoologică. La Muzeul ASTRA, timp de trei zile, se întoarce Târgul de Jucării. Pentru copii sunt pregătite o mulțime de surprize, așa că de vineri până duminică e timp destul pentru a trece pe acolo. Detalii AICI. 

La Shopping City Sibiu intrarea principală se transformă într-un tărâm al basmelor. Sâmbătă, de la ora 17 copiii sunt așteptați cu multe surprize. Ce li s-a pregătit, aflați de AICI. 

Sărbătoarea copiilor continuă și duminică în Piața Habermann. Kids Fest înseamnă jocuri, distracție, ateliere pentru cei mici. Detalii despre o zi plină, AICI. 

Duminică de la 18.30, FC Hermannstadt joacă cu Dunărea Călărași un meci de a fi sau a nu fi în liga 1 și în sezonul viitor. Meciul este pe stadionul Municipal.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi