LIVE VIDEO Sibienii îl așteaptă pe Papa Francisc la Aeroport: „Ne-au impresionat omenia și modestia Papei”

0 978

Peste 2.000 de sibieni îl așteaptă pe Papa Francisc pe Aeroportul din Sibiu. Până când Suveranul Pontif va ateriza, cei prezenți își împărtășesc impresiile despre vizita acestuia în România.

Pe Aeroportul din Sibiu sunt prezenți catolici, dar și ortodocși. Cu toții au venit să îl vadă pe Papa Francisc și cu toții spun că au fost impresionați de omenia de care a dat dovadă Papa și de felul cum s-a purtat cu oricine i-a ieșit în cale.

Papa Francisc sosește la Sibiu, duminică după amiază. Peste 2.000 de oameni îl întâmpină!

Publicată de Ora de Sibiu pe Duminică, 2 iunie 2019

”Ne-am înscris pe liste de când am aflat că Papa va veni la Sibiu. Suntem catolici, iar la Papa Francisc ne-a impresionat modestia și omenia. Este o bucurie și o deosebită onoare să fim aici”, spune o sibiancă.

”Este cea mai lungă vizită Papală într-o țară din Europa de Est și asta nu poate decât să ne bucure. sunt fericită până în adâncul sufletului, nu l-am mai văzut până acum. Sper să am ocazia să îl văd foarte bine și foarte de aproape. Din ce am văzut m-a impresionat modul de organizare a acestei vizite, faptul că noi românii știm să dăm dovadă atunci când este nevoie că putem să fim uniți, putem să uităm de alte probleme și să ne focusăm asupra a ceea ce se întâmplă”, este de părere o altă sibiancă prezentă pe Aeroport.

”Este o onoare pentru sibiu că este vizitat de Papă și pentru noi este o ocazie să îl vedem. M-a impresionat căldura cu care a vorbit, cum a apreciat primirea pe care i-au făcut-o românii”, spune un alt credincios.

Pe Aeroportul din Sibiu, în așteptarea Papei Francisc, sunt prezenți și copii.

 

”Consider că e un eveniment ecumenic ce nu face altceva decât să-i adune pe creștini, să iasă la iveală adevărurile de credință în care trebuie cu toții să năzuim. că fără dumnezeu nu se poate face nimic. Sibiul este un oraș ecumenic, prin excepție are multe din cultele religioase. Sanctitatea Sa a adus un aer necesar acestei epoci pentru că se observă că încet încet lucrurile lasă de dorit în ceea ce vrea Dumnezeu cu fiecare dintre noi”, s spus un preot ortodox în așteptarea Papei Francisc.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.